Briefs for menn

Du finner et stort utvalg briefs til menn fra toppmerker som Dovre, JBS, CR7, Resteröds, Olympia, Marathon og Claudio her hos Intimo, enten du leter etter bomull eller bambus.

Briefs - eller truser er det klassiske valget når det kommer til undertøy for mange menn. I sin tid ble truser bare kalt underbukser eller til og med herretruser, og dette var i en periode da denne typen herreundertøy ikke akkurat var den høyeste moten. Siden har vindene imidlertid endret seg, og du kan nå med fordel utstyre deg med et par fine truser før du skal på date.

Briefs for menn
Ingen produkter funnet

Truser for menn

Menns truser er en type undertøy som er utformet for å gi støtte, komfort og beskyttelse. De kommer i forskjellige stiler og materialer for å passe til forskjellige smaker og preferanser.

Stiler av truser for menn

En av de vanligste stilene av truser for menn er den klassiske briefen, som har en høy midje og et Y-formet frontpanel som gir god plass og støtte. Boxerbriefen er en annen stil som kombinerer elementene fra både boxer og brief, med lengre ben som går ned til midten av låret og en tettere passform rundt skrittet.

Trunks er en kortere stil av truser som er populær blant menn som ønsker en mer avslappet passform. De har vanligvis en lavere midje og korte ben som gir god bevegelsesfrihet og ventilasjon. En annen stil som er økende i popularitet er stringtruser for menn, som har minimalt med materiale og dekker bare det mest nødvendige.