Connexion Tie slips & sløyfe

Slips er en viktig del av menns garderobe, og fullender som oftest et formelt, casual eller profesjonelt antrekk. De fås i mange forskjellige stoffer, mønstre og størrelser, så de passer til forskjellige stilarter og preferanser.
Connextion Tie har nesten 20 års erfaring som leverandør av herre-accessories. Når du velger et slips, er det viktig å tenke på hva slags anledning og fargesammensetningen på antrekket. Et mørkt ensfarget slips kan f.eks. være passende til ett forretningsmøte, mens et mønstrete slips kan gi et avslappet arrangement ett ekstra piff.
Når du bærer et slips, skal det nå til midten av din beltespenne og ha den tynne enden litt lengre enn den tykke enden. Knuten skal også være pen og stram uten synlige folder
Med den rette pleie kan slips holde i mange år og være en viktig del av din garderobe. Hvis du regelmessig henger slipsene opp og oppbevarer dem flatt, så bevares formen.

Connexion Tie slips & sløyfe
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK