Dovre

"Historien om Dovre er en historie om lidenskap. Om å være tro mot egne verdier og å se framover.

Helt siden etableringen i 1922, har vi hatt en sterk lidenskap til naturen og alt hva den har å by på. År etter år har vi sett hvordan rene råvarer har latt seg omskape til undertøy av beste kvalitet. Like ofte har vi latt oss begeistre av alle mulighetene som finnes der ute i naturen.

Det er en selvfølge for oss å behandle naturen med respekt og kjærlighet. Ikke bare for vår egen del, men for generasjonene som kommer etter oss!"

Dovre
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Dovre er en mastodont i norsk undertøy som gradvis har utvidet seg til å også lage strømper, T-skjorter og mye klær i 100% ull. Og fra å kun produsere klær for menn, produserer Dovre nå også klær for kvinner.

Dovre klær og undertøy har en unik kvalitet og passform som må oppleves. Deres merinoull er fantastisk. Den er lett og har en herlig passform, og i tillegg klør ikke ullen, noe som kan være en utfordring med ull fra andre merker.

Dovre lager også luer, hansker og halsgarn. De produserer lange underbukser, langarmede undertrøyer, bestefarstrøyer, T-skjorter og undertrøyer. De lager boksershorts med og uten gylf, truser med og uten gylf. De lager strømper i bambus, ull eller bomull - både vanlige sokker og ankelsokker/footies. De lager langarmede gensere med glidelås og hette. Og de lager herlige fleecejakker og vester.

Dovre er kvalitet. Dovre er norsk. Dovre er uimotståelig gode klær og undertøy.