Dovre

"Historien om Dovre er en historie om lidenskap. Om å være tro mot egne verdier og å se framover.

Helt siden etableringen i 1922, har vi hatt en sterk lidenskap til naturen og alt hva den har å by på. År etter år har vi sett hvordan rene råvarer har latt seg omskape til undertøy av beste kvalitet. Like ofte har vi latt oss begeistre av alle mulighetene som finnes der ute i naturen.

Det er en selvfølge for oss å behandle naturen med respekt og kjærlighet. Ikke bare for vår egen del, men for generasjonene som kommer etter oss!"

Dovre
Ingen produkter funnet

Bredden av Dovres Ullunivers

Dovre er en mastodont i norsk undertøy som gradvis har utvidet seg til å også lage strømper, T-skjorter og mye klær i 100% ull. Og fra å kun produsere klær for menn, produserer Dovre nå også klær for kvinner.

Dovre klær og undertøy har en unik kvalitet og passform som må oppleves. Deres merinoull er fantastisk. Den er lett og har en herlig passform, og i tillegg klør ikke ullen, noe som kan være en utfordring med ull fra andre merker.

Dovres Ullklær - Kvalitet fra Først til Siste Tråd

Dovre lager også luer, hansker og halsgarn. De produserer lange underbukser, langarmede undertrøyer, bestefarstrøyer, T-skjorter og undertrøyer. De lager boksershorts med og uten gylf, truser med og uten gylf. De lager strømper i bambus, ull eller bomull - både vanlige sokker og ankelsokker/footies. De lager langarmede gensere med glidelås og hette. Og de lager herlige fleecejakker og vester.

Dovre er kvalitet. Dovre er norsk. Dovre er uimotståelig gode klær og undertøy.

Kvalitet, Variasjon og Bærekraft

Dovre på Intimo.no tilbyr et omfattende utvalg av produkter som strekker seg fra Long Johns til Sokker, fra Tights til Huer og mer. Vår bredt utvalg inkluderer også T-skjorter, Langarmede T-skjorter, Singlets, Briefs, Bestefartrøyer, Pullovere og et utvalg av undertrøyer og strikkeplagg.

Vi tar stolthet i å tilby produkter laget av forskjellige materialer for å imøtekomme ulike behov. Vår kolleksjon inkluderer artikler laget av 100% bomull, 100% ull, bambus, 100% økologisk bomull og merinoull. Disse materialene er valgt med omhu for å sikre komfort, holdbarhet og bærekraft i hvert plagg.

Bomull, kjent for sin mykhet og pusteevne, gir deg komfort hele dagen. Ull, spesielt merinoull, tilbyr enestående isolasjon og fukttransporterende egenskaper, ideelt for å holde deg varm og tørr. Bambus, med sin naturlige antibakterielle og fukttransporterende egenskaper, gir en luksuriøs følelse og optimal komfort.