Footies til menn | Lekre ankelsokker | Fri fragt fra 499,-

Footies for menn

Leter du etter den perfekte footie? Se ikke lenger enn til Intimo! Vi selger merkene JBS, Dovre, Claudio, Resteröds, ProActive, Egtved ProActive og CR7.

Våre footies kommer i primære basisfarger som svart og hvitt. I tillegg har vi smarte multipakkeløsninger som gjør det enkelt for deg som kunde. Noen av våre footies har til og med spesielle funksjoner som "coolmax" som gir ekstra pusteevne under trening. De er tilgjengelige i bomull, bambus og polyester. Så hvorfor vente?

Bestill dine footies fra Intimo i dag!

Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Hva er footies?

Footies er en type sokk som er kortere enn ankelsokker og dekker vanligvis foten og en del av underbenet. De er ofte laget av bomull, bambus eller polyester og er tilgjengelige i mange forskjellige farger. Noen footies har spesielle egenskaper, for eksempel "coolmax", som gir ekstra pusteevne under trening. De er tilgjengelige i en rekke merker på Intimo.

 

Hvorfor kjøpe footies hos Intimo?

Intimo er det perfekte stedet å kjøpe footies. Vi fører en rekke merker, inkludert JBS, Dovre, Claudio, Resteröds, ProActive, Egtved Proactive og CR7. Du kan definitivt finne den perfekte sokken for deg, enten du leter etter en enkel svart eller hvit footie eller noe med litt mer personlighet. Og vår brukervennlige nettside gjør shopping enkelt og praktisk. Så hvorfor vente? Kjøp dine footies på Intimo i dag!

Det finnes en rekke forskjellige typer footies på Intimo. Du kan velge mellom bomull, bambus eller polyester footies. Og vi fører footies i en rekke farger, inkludert svart, hvit og flerfarget varianter. I tillegg har noen footies spesielle egenskaper som "coolmax" som gir ekstra pusteevne under trening.

Hva er coolmax-effekten?

Coolmax-funksjonen er en spesiell egenskap som noen footies har. Det gir ekstra pusteevne under trening, noe som kan være nyttig for folk som har en tendens til å overopphetes under trening. Hvis du leter etter en footie som holder deg kjølig og komfortabel, sørg for å se etter coolmax-funksjonen før du kjøper.

 

Hvilket materiale til dine footies?

Bomull, bambus eller polyester?
Intimo selger footies i en rekke materialer, inkludert bomull, bambus og polyester. Så hvilket materiale er riktig for deg? Tenk over hva du vil at footien skal gjøre.

  • Bomull er en naturlig fiber og absorberende. Det gjør den til et godt valg for fotballspillere som trenger å brukes til hverdagsaktiviteter.
  • Bambus er også absorberende og har antibakterielle egenskaper, noe som gjør det til et godt valg for personer med sensitiv hud.
  • Polyester er et syntetisk fiber som er slitesterkt og ikke krymper som bomull eller bambus. Så hvis du leter etter noe som varer lenge, kan polyester være det riktige valget for deg.

Husk at vi har masse sokker hos Intimo.