JBS

JBS er Danmarks største og ledende produsent av undertøy. JBS har flere kolleksjoner, inkludert Original, Classic, mote, sokker, nattøy og badekåper.

På Intimo har vi Skandinavias største utvalg av JBS og legger ofte til nye varianter og modeller. Med andre ord står du foran et eventyrland av de beste undertøysproduktene for menn, som dansk klesmote har å tilby. Ta en grundig titt på utvalget og bestill alt undertøyet du trenger.

JBS
Ingen produkter funnet

Kvalitet og stil fra JBS

JBS klarer å kombinere yrkeserfaringen, som mange år på tronen i dansk herreundertøy har gitt, med hele tiden å ha en finger på pulsen. Du finner derfor herreundertøy i JBS' kolleksjon, som har tålt tidens tann. Dette  gjelder kvalitet og komfort, som er oppdatert for å passe klærne og utseendet som er på moten for øyeblikket. Du vil med andre ord ikke bomme med et par underbukser eller en undertrøye fra JBS.

Danske JBS setter standarden

JBS er et av merkene som mange sverger til fordi de alltid garanterer en behagelig passform og undertøy som er laget for å vare. Hvis du som mann ønsker å ha undertøy som du vet kan vaskes og brukes utallige ganger, så kan du trygt gå for JBS. Se gjennom utvalget vårt og se om dine neste favoritter ikke er skjult et sted i samlingen.

Kjøp JBS online på Intimo.no

Vi er din online undertøysbutikk, og vi er alltid klare til å levere et stort utvalg av JBS undertøy. Hvis du vet hva du vil ha, kan du bestille det hjem på denne siden med bare noen få klikk. Nyt vårt store utvalg, gode priser og korte leveringstid, og bruk tiden din på morsommere ting enn å gå i klesbutikker. Da sørger vi for, at kort tid etter at du har lagt inn bestillingen, vil du motta ditt nye undertøy fra JBS. Det er et undertøyskjøp som vi tør love at du ikke vil angre på.