JBS nattøy

En koselig dag hjemme krever koselig nattøy. Med en myk pyjamas fra JBS har du det perfekte utgangspunktet for en rolig morgen med tid til å slappe av. På denne siden har vi samlet alt nattøyet fra JBS, og utvalget byr på mange klassiske modeller i tidløse farger. Enten du foretrekker en behagelig pyjamas eller en praktisk og myk morgenkåpe, finner du ditt favorittnattøy her.

JBS nattøy
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Mykt og behagelig nattøy i moteriktig design

Det er ingen hemmelighet at JBS er spesielt kjent for å produsere mykt og komfortabelt undertøy - og nattøyet deres er intet unntak. JBS er et kvalitetsmerke som kombinerer vakker og klassisk design med høy kvalitet og gode materialer, noe som virkelig kommer til syne i utvalget av nattøy. Hvis du er på utkikk etter nattøy til menn, er JBS absolutt verdt å sjekke ut.

Med en pyjamas fra JBS har du flere valgmuligheter. Du kan for eksempel bruke pyjamasbuksen sammen med en hvit t-skjorte eller som et komplett pyjamassett med bukse og bluse. Du finner fasjonable pyjamassett med kule striper, klassiske ruter eller ensfargede over- og underdeler.

 

Hopp i en avslappende JBS-pyjamas etter en lang dag

Etter en lang dag på jobb er det ikke noe bedre enn å bytte ut arbeidsklærne med en myk og avslappende JBS-pyjamas. Etter en hektisk dag er det deilig å slappe av i behagelig nattøy som ikke strammer eller strammer. Det matchende settet er også perfekt til de rolige helgemorgenene når du har ekstra god tid til å kose deg i nattøyet. En stilig og velsittende pyjamas fra JBS gir søndagen en avslappet look, og de myke materialene i 100 % bomull er perfekte å sove i.

Er du på utkikk etter en ny og moteriktig pyjamas å hoppe i etter en lang dag? Hvis du ønsker god komfort og ikke vil gå på akkord med stilig design, er JBS-pyjamasen det rette valget for deg.

 

Morgenkåpen - det perfekte, koselige plagget

I helgene er det tid for å koble av og lade batteriene, så hvorfor ikke nyte den ekstra tiden i en myk og avslappende morgenkåpe? En morgenkåpe fra JBS kan brukes i mange situasjoner, for eksempel etter en dusj, på en kald morgen eller når du bare vil ha noe lett og behagelig å ha på deg etter jobb. I vårt utvalg finner du morgenkåper med striper eller ruter, og selvfølgelig også ensfargede morgenkåper i duse farger. Vi er sikre på at en morgenkåpe fra JBS vil være din følgesvenn i mange år fremover.

Felles for alt nattøy er at det skal være mykt og behagelig å ha på seg. Hvis du vil se stilig ut og samtidig slappe av, er det ingenting som slår en pyjamas eller morgenkåpe - både under dynen og ved frokostbordet med familien på en søndag. Ta en titt rundt på denne siden og la deg inspirere av vårt store utvalg av JBS nattøy.