Longs for menn

Lange underbukser eller Long Johns – kjært barn har mange navn. Uansett hva du kaller dem, kan du finne et bredt utvalg av dem på Intimo.

På denne siden finner du både lange underbukser med ben i full lengde og i 3/4 lengde. Enten du er interessert i ensfargede eller foretrekker de mer fargerike med print, kan du få Long Johns til din smak her. Vi selger de lekreste kvalitetsmerker, slik at du kan utforske behagelige lange underbukser fra blant annet JBS, Olympia, Resteröds, Dovre, ProActive, CR7 og Claudio. Finn de perfekte Longs og ullongs. Uansett hva du leter etter i longs, finner du det her.

Longs for menn
Ingen produkter funnet

Lange underbukser for menn

Når været viser sine tøffe sider, er det godt å ha på seg et par lange underbukser. Longs kommer i en tettsittende kvalitet, slik at du enkelt kan bruke dem under buksene. De kommer i et hav av materialer, så velg mellom bomull, bambus, polyester, 100% økologisk bomull, 100% ull og økologisk ull. Du bør velge materialet i henhold til dine preferanser, hva de skal brukes til og hvilket klima du vil være i. De myke buksene er gode for å holde deg varm i de kalde månedene eller på tur til et kaldere klima, hvor flere lag med klær er nødvendig for ikke å fryse. Felles for alle materialene er at de puster, behagelig mot huden og har stor slitestyrke. 

 

Longs for friluftsliv

Er du den aktive typen som elsker å få opp pulsen ute i naturen? Da er et par Longs det åpenbare valget for deg. Enten du er på tur i kulda, på skiferie eller har en lang spasertur eller sykkeltur til jobb om morgenen, er et par lange underbukser i myke materialer gode å ha på. Det er slitsomt å bruke energien til å holde varmen når du kan nyte den kjølige utendørsaktiviteten i stedet. Ta på deg et par lange underbukser slik at du kan være aktiv i kulde, og svette uten å bli kald og våt. Våre Long Johns er veldig behagelige fordi de er  av pustende og  hurtigtørkende materialer som  sikrer en høy svettetransport. 

 

Finn lange underbukser til herre hos Intimo

For lange og kalde dager i løypene, utendørs ball med venner, turer i iskaldt vær med familien eller for en kjølig høstdag på sofaen. Det er uendelige situasjoner der et par lange underbukser for menn er flott å ha i garderoben. I vårt utvalg finner du Long Johns i blant annet sort, hvit, grønn, blå, grå og flerfarget, så her er det noe for enhver smak. Utforsk denne siden og finn et par nye myke Long Johns som du ikke vil ta av igjen.

Hvis du er ute etter annet herreundertøy som du kan matche med Long Johns, kan du finne det her hos Intimo.