Morgenkåper for menn

Mangler du litt luksus i garderoben? Da er en badekåpe i mykt og behagelig stoff en stor anbefaling fra oss.

Gi deg selv en god start på dagen med en badekåpe som holder deg varm og omfavner deg i luksus. Enten du bruker den etter et bad for å holde deg varm, eller forlenger badeopplevelsen med badekåpen før du kler på deg, vil du ha vanskelig for å klare deg uten den når du først har prøvd den!

Du finner et bredt utvalg av badekåper i flanell, velur og 100% bomull. Det er en klassisk og sofistikert del av herregarderoben.

Morgenkåper for menn
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Stilvariasjon for Personlig Eleganse

Vår kategori av menns badekåber byr på en rekke valgmuligheter, fra enkle og elegante alternativer til de som er laget av økologiske stoffer. Uansett om du foretrekker enkle, klassiske snitt eller badekåber laget av miljøvennlige materialer, har vi valgmuligheter som er designet med komforten din i tankene.

Skreddersydd Stil etter Ønsker

Finn badekåper som passer din stil blant vårt utvalg av menns badekåber. Med forskjellige merker og design tilgjengelig, har du muligheten til å velge en badekåpe som ikke bare gir deg komfort, men også reflekterer din unike personlige stil.