Om Intimo

En av Norges ledende forhandlere av undertøy

Hos Intimo prøver vi å være din undertøysspesialist online. Hos oss kan du både kjøpe og få råd om undertøy til hele familien.

Kunnskap
Vi kan svare på spørsmålene dine om tilpasninger, materialer og miljøsertifiseringer, slik at du ender opp med det rette produktet for deg. Nettopp fordi vi takler det innerste kleslaget på kroppen, er det ekstra viktig, og vi hjelper deg med å finne varene som tilfredsstiller dine behov.


Utvalg
Vi har et av Norges største produktutvalg i merkevarene vi har, og vi er lagerførende i de aller fleste. Dette betyr at du har varene innen 3-4 virkedager.


Kundeservice
God kundeservice er et av de viktigste kriteriene for god netthandel. I de aller fleste tilfeller trenger du ikke kontakte oss, men hvis behovet oppstår, er vi klare til å gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg.
Vi legger stor vekt på å gjøre det lille ekstra, slik at shoppingopplevelsen din er så god at du har lyst til å komme igjen.


Outlet
På grunn av vårt store lager trenger vi stadig å rydde ut gamle modeller og gi plass til nye. Derfor har vi en bred Outlet-seksjon, der du har muligheten til å gjøre kjøp til outletpriser. Du trenger ikke å ta vårt ord for det - se etter deg selv i utvalget her.

Ha det gøy på INTIMO - Din undertøyspesialist.

Om Intimo