Singlet til menn

Singlet til menn er produsert i forskjellige kvaliteter som bambus, bomull og mikrofiber, noe som gjør dem ekstra komfortable og gir en fin passform. Intimo har et bredt utvalg av tanktopper i forskjellige farger. De er laget i størrelsene S til 3XL.

Intimo.no presenterer fargerike og deilige singlets i den beste kvaliteten for menn, innen en rekke internasjonale merker som JBS, Resteröds, Dovre, Claudio og mange flere.

Singlet til menn
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Stilig og allsidig singlet for menn

Det er flott å ha et variert utvalg av basis-singlets som er enkle å bruke i hverdagen. En enkel singlet kan brukes alene, eller det kan være et ekstra lag under en skjorte eller genser. Det er dermed en allsidig klassiker som kan brukes i nesten alle antrekk – enten som sentrum av antrekket eller som et praktisk og behagelig lag mellom huden og en genser.

Du kan finne tanktopper i forskjellige kvaliteter, som bambus, bomull og mikrofiber, noe som gjør dem ekstra komfortable og gir en fin passform. Hos Intimo har vi en tanktopp for alle, og de er tilgjengelige i størrelsene S til 3XL.

 

Enkle topper i nøytrale farger

Hos Intimo finner du tanktops i nøytrale og moteriktige farger som svart, hvitt og grått. Holder du deg til det klassiske og trygge fargevalget når du velger basisklær? Vi kan forstå det, for med de tidløse fargene kan du kombinere tanktoppen med bukser i nesten alle stiler og farger. Hvis du trenger en tanktopp i en enkel og stilig design som enkelt kan kombineres med din rolige stil, er det bare å utforske det store utvalget av tanktopper for menn, på denne siden.

 

La armene få luft om sommeren

Om sommeren er tanktopper flotte fordi de er lette, komfortable og pustende. Det er lett å trekke skjorten over hodet når varmen er på topp, og den er ideell for en strandtur eller under en kortermet, åpen sommerskjorte. Når solen skinner, er det flott å sole armene litt. Hvis du har trent gjennom vintersesongen, er en tanktopp også den perfekte måten å la armene få komme til sin rett.  

Sommeren trenger ikke bare å fylles med ville print og mange farger, det er ingenting som er så flatterende som en klassisk hvit, svart eller grå topp mot hud med sommerfarge. Så du kan enkelt lage smarte og stilige antrekk hele sommeren med en praktisk og stilig tanktopp for menn. 

 

Tank topper for menn - praktisk hele året

Praktiske og nyttige ting du aldri trår feil med – og en fin tanktopp i et enkelt design må sies å falle inn under den kategorien. Selv om toppen oftest ses om sommeren, kan den faktisk enkelt brukes hele året. Bruk tanktoppen alene når det er varmt, eller i samspill med andre typer overdeler. En ensfarget topp er uunnværlig under en skjorte, en genser eller en strikket genser. Det gir et ekstra lag med varme i de kalde månedene og føles mykt og behagelig mot huden. Tanktopper for menn er et «musthave» i garderoben - både sommer og vinter.

Svart, hvit eller grå? Eller kanskje en av hver til samlingen? Du kan nesten ikke få for mange av de myke og deilige tanktoppene, så ta en titt på denne siden og finn dine praktiske og fasjonable favoritter.