Sokker for menn

Herresokker er mer enn svarte sokker, tennissokker og ullsokker. Paletten av sokker for menn har utvidet seg enormt. Vi hjelper deg med å finne de riktige sokkene, men det er åpenbart at du bestemmer deg for både passform, størrelse, materiale og farge. Når du inkluderer disse alternativene i valget av herresokker, får du et enda bedre resultat.

Les videre lenger ned, hvor vi avdekker de forskjellige typene sokker for menn, slik at du bedre kan finne de beste og mest riktige sokkene for deg. Men også hvordan du vasker dem, hvilke materialer du kan velge mellom for å gjøre livet for dine tær litt bedre.

Kvalitet, klassikere og spesialdesignede sokker

Hos Intimo har vi begge kvalitetssokker laget med med for eksempel bambusviskose, bomull eller ull til menn. Vi har også flere klassiske sokker som den svarte – tilgjengelig i alle tre materialer – og også i multipakker og mer. I tillegg har vi også spesialdesignede sokker fra Egtved, for eksempel «No-elastic» som ikke klemmer påleggen – eller «Twin»-sokker med myk bomull inni – og ull utenpå.

Herre sokker grå
Ingen produkter funnet

Hva bør du tenke på når du kjøper sokker til menn?

Når du kjøper sokker til menn, er det viktig å vurdere flere faktorer for å finne de beste sokkene. Disse faktorene inkluderer materialer, størrelser, farger og passform.

Sokker har en tendens til å slites ut raskt hvis de ikke er av god kvalitet, så det er veldig viktig å velge de riktige. Det er også viktig å velge sokkene som passer dine behov.

Materialer er en av de viktigste faktorene å vurdere når du kjøper sokker til menn. Det er mange forskjellige typer materialer å velge mellom. Du kan velge mellom bomull, ull, bambus og andre syntetiske materialer. Det er viktig å velge et materiale som føles behagelig mot huden og som er pustende og holdbart.

Størrelser er også viktige. Sokker kommer i mange forskjellige størrelser og lengder. Det er viktig å velge riktig størrelse slik at de passer godt. Det er også viktig å velge riktig lengde som passer til skoene dine.

Farger spiller også en rolle. Du kan velge mellom et bredt utvalg av farger, for eksempel lys, mørk, ensfargede, mønstret og hvit. Det er viktig å velge en farge som passer dine klær og stil.

Passform er også en viktig faktor. Sokker skal sitte godt og være behagelige slik at de ikke skaper ubehag. Det er også viktig at de sitter godt og ikke sklir av eller faller ned. Det er viktig å velge et par sokker som passer godt til føttene og skoene.

Ved å vurdere disse faktorene, kan du være sikker på å finne de beste sokkene for menn.

Materialer i sokkene

Når du kjøper sokker til menn, er det viktig å vurdere materialet som sokkene er laget av. Materialet kan ha stor innvirkning på komfort og passform, og det er derfor viktig å velge riktig.

De vanligste materialene for sokker er bomull, ull, silke og bambus. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper.

Størrelser for herresokker

Når du kjøper sokker til menn, er det viktigste at du finner riktig størrelse. Ikke alle sokker har samme størrelse, så det er viktig at du har riktig størrelse på foten.

For å finne riktig størrelse på sokker, bruk et målebånd og mål omkretsen av foten din. Dette gjør du ved å måle fra tærne og hele veien rundt foten. Det er en god idé å måle begge føttene, da de kan ha forskjellige størrelser. Når du har målt foten, kan du se på størrelsestabellen for å finne riktig størrelse.

Husk at sokker skal sitte godt på foten uten å være for løse eller for stramme. Hvis du vakler mellom to størrelser, velger du den største.

Hvis du har spørsmål om størrelsene, er det en god idé å kontakte produsenten eller Intimos kundeservice. Vi vil kunne hjelpe deg med å finne riktig størrelse.

Farger på sokkene dine

Når det gjelder farge, er det et bredt utvalg av alternativer. Du kan velge en farge som passer til antrekket ditt eller som har en personlig betydning for deg. Du kan for eksempel prøve Mads Christensen-sokker.

Du kan også velge å gå for det trygge valget og velge en av de mørkeblå, mørkegrå, mørkebrune eller svarte tonene på sokker som kan matche buksene dine. Dette er ofte et godt valg når du trenger sokker til hverdagen. Det er viktig å huske på at sokkene skal matche buksene dine og ikke skoene dine, slik at du unngår å ødelegge stilen din.

Hvis du vil gå for et mer fasjonabelt utseende, så er det mange alternativer. Mørkeblå sokker er allsidige og kan brukes hver dag. I tillegg er det et bredt utvalg av farger og mønstre som passer til buksene og skoene dine. Du kan også velge å kombinere forskjellige farger og mønstre hvis du vil skille deg ut. Uansett hvilken stil du velger, kan du være sikker på at du finner noe som passer deg og din stil.

Sokkenes passform

Når det gjelder passform, er det viktig å finne et par sokker som passer føttene og bena godt. Det er lurt å velge sokker som er tilpasset din størrelse og gir god bevegelighet og pusteevne.

En god passform gir også god støtte og sikkerhet. Det er derfor viktig å velge sokker med forsterkning på forfoten og ved hælen som beskytter ekstra godt og støtabsorberer.

Det kan også være lurt å velge sokker som er laget av materialer som puster og absorberer fuktighet. Dette vil bidra til å holde føttene tørre og forhindre fotsvette.

Det finnes mange forskjellige typer sokker for menn, for eksempel vanlige sokker, footies, ankelsokker, no show sokker, knelange sokker, ensfargede sokker, mønstrede sokker, hvite sokker, svarte sokker, ullsokker, bambussokker og bomullssokker.

Hver type sokker har sine egne egenskaper og stiler, og det er derfor det er viktig å velge riktig passform og type sokker for forskjellige antrekk og anledninger.

For eksempel vil footies eller ankelsokker være et godt valg om sommeren i et par joggesko eller mokasiner. Og et par knelange sokker om vinteren til dress.

I tillegg er det viktig å vite hvordan du vasker sokkene dine for at de skal forbli i god stand. Derfor er det en god idé å lese vaskeanvisningen som følger med sokkene for å forhindre misfarging, krymping eller annen skade.

 

Hvordan finner du de beste sokkene for menn?

For å finne de beste sokkene for menn, må du først og fremst vurdere komfort og passform. Sokker er en viktig del av enhver idé, og derfor er det viktig at du velger sokker som passer dine behov.  Det er også viktig at du velger sokker som er komfortable og støttende.

Når du velger riktige sokker for menn, bør du vurdere om du trenger sokker til hverdags eller til fest. I hverdagen kan du velge vanlige sokker, fot-/ankelsokker, no show eller knelange sokker. For fester kan du velge ensfargede sokker, mønstrede sokker, hvite sokker, svarte sokker, ullsokker, bambussokker eller bomullssokker.

I tillegg bør du også vurdere materialer, størrelser, farger og passform når du kjøper sokker til menn. Det er viktig at du velger riktige materialer, størrelser og farger slik at du kan få det beste ut av sokkene dine. Det er også viktig at du velger sokker som passer foten din, slik at du kan få best mulig komfort og støtte.

Til slutt, vurder også vaskerådene når du kjøper sokker til menn. Det er viktig å følge vaskeinstruksjonene for å sikre at sokkene varer lenger.

Ved å vurdere disse faktorene, kan du finne de beste sokkene for menn som passer dine behov.

Tenk på komfort og passform

Når du leter etter de beste sokkene, prioriter alltid komfort og ha passform i fokus. Det er viktig å finne et par sokker som du føler deg komfortabel i og som passer føttene dine.

Komfort - En av de viktigste egenskapene til et par gode sokker er at de skal være komfortable. Dette betyr at de ikke skal klemme eller stramme rundt føttene dine, eller skape ubehagelige trykkpunkter. Du bør kunne bruke dem hele dagen uten å føle ubehag.

De beste sokkene vil gi deg god mobilitet sammen med en optimal passform. Det er viktig at sokkene sitter godt og ikke glir ned når du beveger deg. For å få best mulig passform, sørg for å kjøpe sokker som passer føttene dine. Dette betyr at du må kjøpe dem i riktig størrelse og få dem i riktig materialblanding. Det er også en god idé å prøve sokkene før du kjøper dem for å sikre at de passer til føttene dine.

 

Sokker til hverdags og fest

Når du kjøper sokker til menn, er det viktig at du finner en stil og farge som passer både til hverdags og fest. Vi har et stort utvalg av sokker som passer til enhver anledning.

Sokkene våre er allsidige og kan brukes til både hverdag og fest. De skal være komfortable, holdbare og pustende, slik at du kan føle deg komfortabel hele dagen. Vi har et stort utvalg av sokker i forskjellige farger, slik at du kan finne det perfekte paret for din personlige stil.

Du kan velge en farge som matcher antrekket ditt eller som har personlig betydning for deg. Se etter ensfargede sokker i mørkeblå, mørkegrå, mørkebrune eller svarte toner, som passer godt til de fleste antrekk. Vi har også et utvalg av mønstrede sokker som kan gi looken din et moteriktig preg.

Sokkene våre er designet for å vare, slik at du kan bruke dem igjen og igjen. De er laget av kvalitetsmaterialer, slik at du kan føle deg komfortabel hele dagen. Med sokkene våre kan du føle deg stilig og komfortabel uansett hva du har på deg.

 

Hvilke typer sokker finnes det?

Når det gjelder sokker for menn, er det utrolig mange forskjellige typer å velge mellom. Det er viktig å velge hvilken type sokker som passer til ønsket stil og situasjon. Nedenfor gjennomgår vi de mest populære typene sokker for menn.

Vanlige sokker

Vanlige sokker er et must for enhver mann. De er allsidige og kan brukes til mange forskjellige anledninger, fra daglig bruk til fester.

De er laget av bomull, noe som gir dem et behagelig og pustende utseende. De kommer vanligvis i farger som svart, grå og marineblå, slik at du enkelt kan matche dem med de andre antrekkene dine.

De vanlige sokkene er ideelle til hverdagsbruk, men de kan også brukes til mer formelle anledninger. De er også flotte for å holde føttene tørre og varme.

De vanlige sokkene er laget i forskjellige størrelser, slik at du kan finne et par som passer føttene dine. Det er også viktig å vurdere passformen slik at sokkene sitter godt og ikke glir ned.

For å få det beste ut av dine vanlige sokker, velg et par av god kvalitet. Dette sikrer at de varer lenger og at de er behagelige å ha på.

Footies/ankelsokker

Footies eller ankelsokker er et must for sommergarderoben. Disse sokkene er ikke like lange som vanlige sokker, men går bare opp til ankelen. De er laget av et veldig lett materiale, som gir god pusteevne, slik at du kan føle deg komfortabel og frisk hele dagen.

Footies er utrolig allsidige og kan brukes til både fritid og formelle sammenhenger. De kommer i en rekke farger og mønstre, slik at du kan finne noen som passer din stil.

Footies er et flott alternativ for menn som ikke er tilhengere av vanlige sokker. De er enkle, stilige og komfortable. De er også et godt valg hvis du vil ha et mer uformelt utseende.

Footies er et godt valg for menn som ønsker et luftig, komfortabelt og stilig par sokker for sommerdagene.

No Show strømper

No Show-sokker er et must for enhver gentleman som ønsker å følge de nyeste motetrendene. Disse tynne sokkene er perfekte å ha på seg når du ikke vil at sokken skal vises i skoen. Samtidig beskytter de føttene mot  gnagesår fra skoen, uten å gi for mye varme.  No Show-sokker kommer i en rekke farger og mønstre, slik at du kan matche dem med antrekket og skoene dine.

Hvis du er ute etter et par komfortable No Show-sokker, er det viktig å vurdere materialet. Ull, bomull og bambus er gode materialer for å holde føttene tørre og komfortable hele dagen. Det er også viktig å velge riktig størrelse slik at de passer godt. Velg en størrelse som passer foten din, slik at den ikke glir ned eller er for stram. I tillegg må du velge en farge som passer dine sko og antrekk.

No Show-sokker er et must for enhver gentleman som ønsker å være moderne og komfortabel samtidig. Det er en god idé å kjøpe et par i forskjellige farger og mønstre, slik at du kan matche dem med antrekket og skoene dine. Sørg for å vurdere materialer, størrelser og passform, slik at du kan finne et par No Show-sokker som passer deg perfekt.

Knelange sokker

Knelange sokker er et must for enhver mann som ønsker å følge motetrender. Disse sokkene går opp til kneet og gir et stilig utseende når de bæres sammen med en dress eller et par bukser med hull i kneet.

Knelange sokker er perfekte for kaldere vær, da de gir litt ekstra varme og komfort. De er laget av forskjellige materialer, inkludert bomull, ull og bambus, så det er noe for enhver smak. Det er også viktig å vurdere passformen og størrelsen på sokkene for å sikre at de er behagelige å ha på.

Knelange sokker er et godt valg for enhver formell begivenhet, for eksempel et bryllup eller konfirmasjon. De er også flotte for å utfylle et casal-utseende, for eksempel jeans og joggesko. Med sin allsidighet og evne til å gi et løft til ethvert antrekk, er knelange sokker et must i enhver manns garderobe.

Ensfargede sokker

Ensfargede sokker er et must for enhver mann som leter etter et klassisk og tidløst utseende. De kommer i et bredt utvalg av farger, alt fra svart og grått til lyseblått og beige. De er perfekte for bukser med ensfarget stoff, da de matcher fargen på buksene og gir et moderne utseende.

Ensfargede sokker er også et godt valg hvis du vil ha et uformelt og behagelig utseende. De er enkle å bære og kan brukes til hverdags eller fest. De har et minimalistisk design som gjør det enkelt å kombinere dem med andre plagg.

Ensfargede sokkerer et godt valg for alle som ønsker et moderne utseende. De er enkle å kombinere med andre klær, og de gir et snev av eleganse til ethvert antrekk. De kommer i et bredt spekter av farger og størrelser, så det er noe for enhver smak.

Mønstrede sokker

Mønstrede sokker er en fin måte å legge til et ekstra preg på ethvert antrekk. De er allsidige og kan brukes til enhver anledning, til og med formelle arrangementer. De gir litt mer touch til stilen din og er en måte å skille seg ut på.

Mønstrene kan være av forskjellige slag. Noen av de mest populære mønstrene inkluderer:

Når du kjøper mønstrede sokker, bør du vurdere materialet de er laget av. Materialer som bomull og ull er best for å absorbere svette og holde føttene tørre og komfortable.

Du må også vurdere størrelsen. Det er viktig å finne sokker som passer føttene dine. Det er også viktig å velge en farge som matcher antrekket ditt.

Mønstrede sokker er et godt valg for enhver manns garderobe. De er allsidige og kan brukes til både hverdag og fest. De kan hjelpe deg med å sette litt mer preg på stilen din og skille deg ut.

 

Hvite sokker

Hvite sokker har blitt en moderne trend og har blitt stadig mer populære, spesielt om sommeren når de brukes i  joggesko eller sandaler med shorts eller jeans. De er ideelle for hverdagsbruk, og deres hvite farge gjør dem også enkle å matche med andre klær.

Når det gjelder å velge riktige hvite sokker, er det viktig å velge et par som passer perfekt til antrekket og hverdagsklærne dine. Noen av de viktigste faktorene å vurdere er materiale, størrelse og passform.

Materiale: Herresokker kan lages av forskjellige typer materialer, inkludert ull, bomull, bambus og syntetiske materialer. Ull er det vanligste materialet, da det er et naturlig materiale som puster og absorberer fuktighet. Bomull og bambus er også pustende materialer som passer for svette føtter. Syntetiske materialer, som nylon og polyester, er også populære materialer som vanligvis brukes til sports- og løpesokker.

Størrelser: Herresokker kommer i en rekke størrelser, fra små til ekstra store. De fleste sokker kommer i en one-size-fits-all størrelse, så det er viktig å velge riktig størrelse som passer din fotstørrelse.

Passform: Det er viktig å velge et par sokker som passer godt til fotstørrelsen din. Noen sokker er laget med elastikk rundt anklene og vristen for en sikker og behagelig passform.

Svarte sokker

Svarte sokker er et must for enhver herregarderobe. De passer til alle typer bukser uansett farge og lar deg style dem med alle slags ting. Svarte sokker er også enkle å kombinere med andre farger, slik at du kan skape et unikt og personlig uttrykk.

Hvis du ønsker å kjøpe svarte sokker, sørg for å velge en av de beste kvalitetene som er tilgjengelige. Du må vurdere materialer, størrelser, farger og passform. Bambusokker er ideelle for menn, da de puster og absorberer fuktighet, og holder føttene tørre og komfortable hele dagen. Svarte bambussokker kommer også i et bredt utvalg av størrelser og stiler, slik at du kan finne et par som passer perfekt til dine behov.

Uansett hvilken type sokker du velger, sørg for å vurdere komfort og passform. Det er viktig at du får et par som passer føttene dine, slik at du kan få mest mulig ut av dem. Du bør også vurdere når du skal bruke sokkene. Hvis du er ute etter et par for hverdagen, velg et par vanlige, ensfargede sokker. Hvis du er ute etter et par for festing, velg et par mønstrede sokker som er mer spesielle.

Med de riktige svarte sokkene kan du skape et utseende som er både stilig og behagelig. Husk å følge vaskeveiledningen vår for å sikre at sokkene holder seg i god stand.

 

Ullsokker

Ullsokker er laget av det naturlige materialet ull, som gir et godt pustende miljø for føttene. De har en god evne til å absorbere fuktighet, noe som gjør dem ideelle for kalde temperaturer og vinterbruk. Ullsokker er preget av høy kvalitet, holdbarhet og støtdempende egenskaper.

Ullsokker er perfekte for alle typer herreklær og er også ideelle for bruk i sko. De er spesielt egnet for bruk med løpesko, da de har en høyere evne til å absorbere fuktighet og har støtdempende egenskaper. Ullsokker har også en god evne til å holde føttene varme, noe som gjør dem ideelle for vinterbruk.

Ullsokker er også preget av deres komfort og støttende passform. De er designet med en elastisk passform som sikrer at de ikke glir inne i skoene. De er også designet med et ventilasjonsmateriale som sikrer at føttene holder seg komfortable og tørre hele dagen.

Ullsokker kan også være en fin måte å legge til litt farge og personlighet til et antrekk. De kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre som passer til enhver stil. De kan også brukes med et par klassiske svarte sko for å gi et mer stilig utseende.

Bambus sokker

Bambusokker er en populær type herresokker, som er laget av bambusfibre. De har flere fordeler sammenlignet med andre materialer og er et godt valg hvis du vil ha komfort og pusteevne.

Bambussokker har mange fordeler:

  1. Pusteevne: Bambusfibre puster svært godt og har en god evne til å absorbere fuktighet, slik at føttene holder seg tørre.
  2. Antibakteriell: Bambussokker har også antibakterielle egenskaper som bidrar til å redusere lukt fra føttene.
  3. Ideell for varmere temperaturer: Bambussokker er ideelle for varmere temperaturer eller sommerbruk.
  4. Allergivennlig: Bambus er også allergivennlig, da støvmidd har problemer med å feste seg i bambusfibre.

Bambussokker er et godt valg hvis du vil ha komfort og pusteevne. De har også antibakterielle egenskaper, slik at du kan holde føttene friske. De er ideelle for varme temperaturer eller sommerbruk og er allergivennlige.

Bomull sokker

Bomullssokker er et av de mest populære valgene når det gjelder herresokker. De er laget av 100% bomullsfibre, som gir god pusteevne og styrke. Dette gir deg god komfort og mobilitet hele dagen.

En annen fordel med bomullssokker er at de kan absorbere store mengder fuktighet. Dette betyr at føttene holder seg tørre hele dagen. Bomullssokker er derfor et godt valg hvis du vil ha et par sokker som du kan bruke til både hverdag og fest.

Fordeler med bomullssokker:

 

Vaskeguide for sokker for menn

Vasking og stell av sokker er viktig for å holde dem i god stand og forlenge levetiden. Det er derfor viktig å følge instruksjonene som følger med sokkene for å få optimal vask.

For å beholde sokkene så lenge som mulig, følg følgende retningslinjer:

Vasking av ull- og bambussokker

Ull- og bambussokker bør alltid vaskes for hånd for å unngå skade på stoffet og fargene. Det anbefales også å la sokkene ligge i en bolle med kaldt vann og mild såpe før du skyller dem. Dette bidrar til å unngå at de krymper.

Vask bomullssokker

Bomullssokker bør vaskes på et mildt program og med  mildt vaskemiddel. Det anbefales også å bruke et miljøvennlig vaskemiddel. Å bruke en vaskepose er også en god idé, da det vil bidra til å opprettholde passformen.

Tørking av strømper

Det anbefales å lufttørke ull og bambus sokker. Det er også viktig å unngå direkte sollys, da det kan skade fargene.

Bomullssokker og sokker laget av syntetiske materialer tåler vanligvis tørketrommel, men følg vaskeanvisningen.

Som du kan se, er det veldig viktig å vaske sokkene ordentlig for å forlenge levetiden. Derfor, når du velger sokker, er det viktig å følge vaskeanvisningen slik at du kan være sikker på at de forblir som nye.