Tilbehør for menn

Klær for menn hos Intimo dekker hele kroppen. Hos Intimo har vi et stort utvalg av klær for menn, inkludert klær for fritid og arbeid - både for innendørs og utendørs bruk, samt klær for en aktiv livsstil. Du finner herreunderbukser, undertrøyer, T-skjorter, strømper, pyjamas, badekåper, loungewear for menn og mer.

Ikke gå glipp av vårt utvalg av undertøy og strømper for menn, hvor du finner et stort utvalg av undertøy og klær fra Dovre, JBS og flere store skandinaviske merker. Her finner du herreklær av god kvalitet og i ulike prisklasser.

Klær for menn model
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }}
Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Klær for menn på nett

Hos Intimo finner du et bredt utvalg av klær for menn i ulike prisklasser. Oppgrader garderoben din med noen av våre populære bambusprodukter, dykk ned i vårt store utvalg av undertøy, eller ta en titt på vår outlet-kategori. Vi ønsker at det skal være enkelt og raskt å handle på nett, derfor vil du oppleve at pakken din blir pakket og sendt avgårde innen 0-1 virkedag. I tillegg tilbyr vi gratis frakt når du handler for over 250 kr på Intimo.dk, og som noe helt spesielt gir vi deg 365 dagers returrett, slik at du i ro og mak kan bestemme deg for ditt kjøp.

 

Stort utvalg av undertøy

Er du på jakt etter underbukser? Og ønsker de perfekte underbuksene?

Vi vet hvor viktig det er å velge riktig modell når det gjelder underbukser.

Hos Intimo har vi underbukser i ulike materialer, kvaliteter og typer. Se vårt store utvalg av undertøy og mye mer her. Leter du etter undertøy for menn? Vi har en hel kategori med et stort utvalg, der kan du blant annet finne tights, trunks, boksershorts, truser og long johns.

 

Klær av bærekraftige materialer

Leter du etter klær i bærekraftige materialer? JBS of Denmark er et merke som gjenspeiler dansk mote og er inspirert av den minimalistiske nordiske livsstilen. Bomull og ull fra dem er økologiske, polyesteren er laget av resirkulerte plastflasker, og bambusen deres dyrkes uten bruk av gjødsel og sprøytemidler. I kolleksjonen deres av undertøy og loungewear vil du finne stiler som er inspirert av det danske begrepet "hygge". Dette kommer tydelig frem i designet av klærne deres, der de har unngått alt som kan forstyrre eller irritere, for eksempel har de sveist merkelapper på klærne slik at du unngår sømmer som kan klø.

Hos Intimo har vi også klær for fester og spesielle anledninger. Med flotte skjorter og tilhørende slips eller sløyfer kan du se skarp ut for enhver anledning når du handler hos Intimo.