Undertøy for menn

Hvis du er på utkikk etter det rette utvalget av kvalitetsundertøy til menn, har du kommet til rett sted. Enten du trenger underbukser, undertrøyer, boxershorts eller tights, har vi et bredt utvalg av nøye utvalgte merker som har det mest fantastiske utvalget av kvalitetsundertøy til menn.

Så uansett hvilken type du er og hvilken type undertøy du foretrekker, har Intimo det rette utvalget for deg.

Undertøy for menn
Ingen produkter funnet
{{ getPercentSaved(product.price, product.real_price) }} Outlet Nyhet
{{ product.stock > 25 ? "Utgår, vi har +25" : 'Utgår, vi har ' + product.stock }} igjen Kampanjerabatt {{ campaign.name }} {{ product.name }}
{{ product.brand_name }}
{{ variant.name }}
{{ getPrice(product.price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK
{{ getPrice(product.real_price) }} NOK

Hva er det beste undertøyet for menn?

Det finnes mange forskjellige typer og merker av herreundertøy på markedet, så det kan være vanskelig å vite hvilket undertøy som passer for deg.

 

De beste boksershortsene

Boxershorts er en populær type undertøy for menn, og det er lett å forstå hvorfor. De er komfortable, stilige og kommer i en rekke farger og design. Hvis du er på utkikk etter et par nye boksershorts, anbefaler vi at du tar en titt på følgende merker.

 

De beste badebuksene

Trunks er en type undertøy som ligner på boksershorts, men som er kortere. De er perfekte for menn som vil ha noe som er komfortabelt, men ikke for løst eller posete. Hvis du er på utkikk etter et par nye trunks, anbefaler vi at du tar en titt på følgende merker.

 

De beste trusene

Truser er en klassisk type undertøy som gir god dekning og støtte. Hvis du er på utkikk etter et par nye truser, anbefaler vi at du tar en titt på følgende merker.

 

De beste undertrusene

Undertrøyer til menn finnes i mange forskjellige farger, stiler og materialer. Du kan finne undertrøyer i naturmaterialer som bomull og ull som holder deg kjølig og komfortabel hele dagen.

Du finner også undertrøyer i svart, hvitt og grått som passer til ethvert antrekk. Og de finnes i en rekke ulike stiler, slik at du kan finne den som passer perfekt til dine behov. Intimo har et bredt utvalg av undertrøyer i mange forskjellige farger og stiler.